06 15 04 23 77 info@laeveninfra.nl

Tuinaanleg

Wat geldt voor bestrating gaat ook op voor tuinaanleg. De tuin behoort tot de afwerking van uw huis. Een mooie tuin verhoogt de waarde van uw woning. Bovendien straalt een goed verzorgde tuin een gevoel van rust uit; het is immers een plek waar je je lekker kunt ontspannen.

Bij de één past een wilde tuin, terwijl de ander een strakke tuin prefereert om in te relaxen. Wij zorgen dat er voor elk wat wils is. Wij richten de bestrating van uw tuin samen met u in, zoals u dat wilt, zodat hij past bij úw levensstijl. Wij geven graag advies welke materialen te gebruiken voor uw tuinpaadjes, vijverpartij of terras.
Daarnaast plaatsen wij op vakkundige wijze uw pergola, schutting en tuinverlichting.

Verder zorgen wij voor de aanleg, plaatsing en onderhoud van: Vlonders, keermuren, tuinhuisjes, waterpartijen en erfafscheidingen. Uiteraard met alle daarbij behorende elektra-werkzaamheden.

Wilt u af van die vreselijke talud? Geen probleem! Na plaatsing van L-elementen vullen wij uw tuin  aan met grond, zodat u optimaal kunt genieten van uw gehele tuin.
 L-elementen zijn voor diverse doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld als border maar ook om een groot hoogteverschil te overwinnen. In dit geval fungeert het L-model als keerwand en is bestand tegen hoge druk en zal niet gaan wijken of omvallen.
Keerwanden worden bovendien veel gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw. In openbare ruimten en woonwijken lenen keerwanden zich er uitstekend voor om aan de omgeving te worden aangepast.
L-elementen zijn leverbaar in het grijs en zwart in diverse hoogtes. Daarnaast zijn er ook bijpassende hoekstukken verkrijgbaar.