06 15 04 23 77 info@laeveninfra.nl

Bestrating en Erfverharding

Voor zowel de particuliere als de zakelijke sector verzorgt Laeven Infra b.v. bestratingswerkzaamheden en de aanleg van tuinen.

Bestrating

Een mooie en wellicht ook functionele (sier)bestrating bepaalt het aanzicht van uw pand. Of het nu gaat om een moderne stijl, een meer klassieke vorm of een combinatie van beide, wij bespreken uw wensen en geven deskundig advies over patronen, bestratingsmateriaal en de te gebruiken ondergrond.

Behalve aanleg van nieuwe bestrating kunt u ook voor herbestrating van uw terras of oprit bij ons terecht.

Voor grote bouwbedrijven en overheidsinstellingen voeren wij veelal straatwerk uit, waaronder de aanleg van parkeerterreinen, schoolpleinen, wegen en trottoirs. Dit gebeurt zowel handmatig als machinaal.

Tevens verrichten wij hiervoor de benodigde onderhoudswerkzaamheden.

Erfverharding

De ideale oplossing voor erfverharding zijn stevige en hoogkwalitatieve vloerplaten voor de agrarische sector. Met de betonnen platen leggen wij zonder problemen een stevige fundering op uw erf. Tevens kunnen zij een gedegen ondergrond bieden voor sleufsilo’s. Wij weten hoe belangrijk kwaliteit is in de agrarische en industriële sector. U kunt daarom rekenen op de beste betonkwaliteit. De vloerplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.